Over ons: van bedenkers tot bouwers

149 jaar vakmanschap in Sneek!

De eerste generatie Ruiter werkte al met ijzer, het was hoefsmid S.G. Ruiter. Zijn opvolger moderniseerde toen al, als wagenbouwer. En in de generaties daarna veranderde de core business. Van allerlei onderdelen voor traditionele landbouwwerktuigen, stoomreparatiefabriek naar complete moderne machines. Van rammelende paard-en-wagens naar de hightech van offshore en de hygiëne van de voedingsmiddelenindustrie.

Groter is geen must, we gaan liever nog meer de diepte in. Op zoek naar lastige klussen. Een oplossing bieden voor uw technische problemen. Het grote denkwerk; wij zijn de 'Willie Wortels' uit Sneek.

Al lang niet meer met alleen metaal, maar steeds vaker ook met kunststof. En uiteraard zoveel mogelijk ‘lean and mean’. Met altijd de prijs en kwaliteit op de eerste plaats. Want het terugdringen van de kostprijs is tegenwoordig soms de beste verbetering!

Erik Ruiter is onze zesde generatie Ruiter. Niet al te technisch, maar des te innovatiever. Ons team bestaat uit eersteklas vakmannen. Allemaal jong en gedreven, gemotiveerd om steeds die extra stap voor onze klanten te doen. Bij ons voel je oprecht het dagelijkse plezier in ons vak!

Wij denken graag met je mee!

Met een briljant idee of vraagstuk